Шашлик з рослинних продуктів припав до смаку чиновникам Фото: facebook.com/morkvaclu
<div style="zoom: 1;" dir="ltr"><span id="result_box" lang="uk"><span class="hps">Шашлик</span> <span class="hps">з рослинних продуктів</span> <span class="hps">припав до смаку</span> <span class="hps">ч
Днями в національному природному парку Голосіївський столичні еко- активісти пригощали міністра екології Андрія Мохника вегетаріанськими шашликами . Блюдо приготували з соєвого м'яса , тофу (соєвий сир ) і овочів. Пікнік відбувся в рамках святкування Дня працівників природоохоронного фонду .
Активіст еко- організації " Морква – club " Сергій Єфімов розповів , що саме вегетаріанський шашлик приготували не просто так : екологи хотіли підкреслити важливість переходу на рослинну їжу заради збереження природи.
"Наша мета – допомогти міністерству , що містить в назві " екологічну частинку " вже сьогодні привчитися до екологічної відповідальності . Адже м'ясна індустрія приносить величезну шкоду довкіллю , підвищуючи викиди СО2 в атмосферу. Це не кажучи вже про шкоду вживання м'яса для здоров'я людини і про етичну стороні питання . Крім того , під час свята ми закликали зменшити споживання пластика під час проведення масових заходів" , – пояснив волонтер .
За словами Сергія , всі присутні еко- активісти , журналісти та працівники міністерства спробували смачний веган – шашлик , взяли, що залишилося, додому і попросили рецепт.