Кияни взяли участь у фестивалі їжі в Брюсселі

14 вересня 2017, 16:13
Земляків Еркюля Пуаро пригощали котлетами по-київськи, борщем, кулішем, лагманом, варениками, салом і чорним хлібом

Реклама

У столиці Бельгії – Брюсселі – завершився культовий фестиваль "Eat Brussels". Глобальний гурманський форум традиційно проходить в серці міста – Королівському парку. У цьому році на цей престижний форум запросили Київ.

Запрошеної кулінарною зіркою став відомий столичний шеф-кухар Павло Васянович. Досвідчених земляків Еркюля Пуаро пригощали котлетами по-київськи, борщем, кулішем, лагманом, варениками... А особливе захоплення гостей викликав чорний київський хліб і, звичайно ж, "генеральське" сало.

Хоча концентрація "мишленівских" ресторанів в Брюсселі зашкалює, Київ знайшов шлях до сердець бельгійців, а серед гостей павільйону був помічений навіть заходів Бордо Ален Жюпе. А дизайн київського стенду на фестивалі розробив відомий київський скульптор Костянтин Скритуцький.