Лібкін закрив київський "Компот"

28 вересня 2018 10:39

Кафе порушувало стандарти якості приготування страв та обслуговування гостей

Компанія "Ресторани Сави Лібкіна" прийняла рішення про припинення дії франшизи для кафе "Компот", розташованого на Поштовій площі. Про це "Сегодня" повідомили в прес-службі компанії.

Реклама

У компанії зазначили, що причиною стали неодноразові порушення стандартів якості приготування страв та обслуговування гостей. Власники бренду інспектували заклади, відкриті за франшизою, і 2018 року після консультацій прийняли рішення про припинення дії франшизи для кафе "Компот".

У Києві працюють три подібних кафе з 2015 року – на Поштовій площі, в торговому центрі Ocean Plaza і на вул. Велика Васильківська (станція метро "Олімпійська"). Однак гості часто скаржилися на несумлінне обслуговування і низьку якість страв у кафе Києва, відкритих за франшизою. Рішення про закриття ресторану на Поштовій площі набуло чинності з 1 вересня 2018 року. До кінця року буде також проведено аудит бізнес-процесів в двох інших кафе.

"Один з моїх принципів: якщо не можеш зробити ідеально, то не роби взагалі. Так сталося і з кафе на Поштовій. На жаль, там не дотримувалися необхідних стандартів якості, тому і прийнято таке рішення", – розповів ресторатор і творець бренду Сава Лібкін.

На прохання сайту "Сегодня" прокоментувати ситуацію, що склалася в ресторані, відповіли відмовою: "Ми нічого не коментуємо", сказали нервовим тоном, після чого кинули трубку.

Нагадаємо, КМДА заборонила будівництво нового McDonald's в Києві. Будівництво в Дніпровському районі триває повним ходом, і активісти дивуються, чому влада настільки несвоєчасно прийняла рішення.

Реклама

Крім того, 25 вересня на Хрещатику в Києві чоловік "замінував" McDonald's. З ресторану довелося евакуювати і персонал, і відвідувачів. Пізніше виявилося, що "мінер" – 25-річний іноземець.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти