Киянам пропонують розбити власну грядку прямо у дворі Києво-Могилянської академії. Агрономом бути не обов'язково. Саджай, що хочеш – і через кілька місяців вже буде урожай!
Між десятками історичних пам'яток, кілька з яких національного масштабу, на території одного з найстаріших університетів країни, розбита звичайна грядка.
Перець, баклажани і селеру в Києво-Могилянській академії планують збирати вже наприкінці літа.
Організувати город в центрі міста придумав студент-третьокурсник Олександр Анісімов. За його словами, город майже не має потребу в ресурсах.
Мода на міські сади-городи вже давно охопила західний світ. Наприклад, власні овочі вже давно їдять жителі Берліна і Нью-Йорка. А ось в Києві городи – це новинка.