У Києві готують морозиво з лосося, чорного хліба і конопель

18 вересня 2017, 12:05

События на ТК Украина

Для ласощів використовують натуральні продукти і охолодження азотом

Піца, суші і суп з... морозива. Перша студія авторських холодних ласощів з'явилася в столиці.

Реклама

На кухні у Массімо Джералті справжня магія. Майстер готує новинку авторського меню – морозиво з грушею і горгонзолою. Для ласощів використовують тільки натуральні продукти і охолодження азотом.

"Ми заморожуємо його при температурі мінус 196. Морозиво, яке готується на заводі, замерзає при мінус 60, плазма перетворюється на лід і руйнує молекули", – пояснює автор морозива Массімо Джералті.

У дитинстві чоловік ненавидів морозиво. Коли виріс, то зрозумів, що повинен створити найсмачніше в світі. Зібрав творчу команду і почав експериментувати зі смаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

"Морозиво з лосося, морозиво з фуа-гра, морозиво з чорного хліба, це дуже незвично", – говорить Массімо Джералті.

В тренді
У метро Києва вже збирають "березовий сік" (фото, відео)

Массімо пропонує морозиво з віскі, текіли і конопель. В авторській лінійці є і морозиво, яке можна людям, які страждають на діабет

Спеціально для "Сегодня" майстер приготував улюблене морозиво французького короля Карла XIV. Триста років тому його особистий кухар видав світу таємний рецепт.

Київські майстри впевнені: їх смаколики нічим не поступаються творам італійських або французьких кулінарів.

Уже в січні Массімо з однодумцями поїде на світовий чемпіонат авторського морозива до Італії, де Україна буде представлена вперше.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти