Метро на Виноградар у Києві: з'явилися нові фото з будівництва

24 січня 2020, 16:18

Тунелепрохідницький щит привезуть на будівництво в лютому

Київська міська державна адміністрація оприлюднила нові фото будівельних робіт з продовження Сирецько-Печерської гілки столичного метрополітену (метро на Виноградар).

Реклама

За даними пресслужби КМДА, на сьогодні вже майже підготовлена інфраструктура для заходу тунелепрохідницького щита (його привезуть в середині лютого), за допомогою якого буде пройдена ділянка від станції "Сирець" до станції "Мостицька" – для будівництва тунелю між станціями. Збирання щита триватиме близько місяця, а роботи з розробки тунелю під землею з "Мостицької" до "Сирця" почнуться у квітні.

Окрім того, сьогодні тривають активні роботи з розробки котловану від "Мостицької" до "Проспекту правди". Тунель на цій ділянці буде двоярусним, на відміну від усіх інших станцій метрополітену. Така конструкція пов’язана з особливостями інфраструктури району. Роботи на ділянці від "Сирця" до "Мостицької" ведуться закритим способом – під землею. А на ділянці від "Мостицької" до "Проспекту правди" – відкритим способом. Також уже змонтований вентиляційний тунель ближче до станції "Проспект правди", який обслуговуватиме ці дві нові станції.

В тренді
У метро Києва вже збирають "березовий сік" (фото, відео)

Зазначимо, що у бюджеті Києва на 2019 рік на будівництво метро на житловий масив Виноградар було передбачено 760 млн грн.

Реклама

При цьому нещодавно навколо будівництва підземки на Виноградар розгорівся новий скандал.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти