Піца, суші і суп з... морозива. Перша студія авторських холодних ласощів з'явилася в столиці.
На кухні у Массімо Джералті справжня магія. Майстер готує новинку авторського меню – морозиво з грушею і горгонзолою. Для ласощів використовують тільки натуральні продукти і охолодження азотом.
"Ми заморожуємо його при температурі мінус 196. Морозиво, яке готується на заводі, замерзає при мінус 60, плазма перетворюється на лід і руйнує молекули", – пояснює автор морозива Массімо Джералті.
У дитинстві чоловік ненавидів морозиво. Коли виріс, то зрозумів, що повинен створити найсмачніше в світі. Зібрав творчу команду і почав експериментувати зі смаками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
"Морозиво з лосося, морозиво з фуа-гра, морозиво з чорного хліба, це дуже незвично", – говорить Массімо Джералті.
Массімо пропонує морозиво з віскі, текіли і конопель. В авторській лінійці є і морозиво, яке можна людям, які страждають на діабет
Спеціально для "Сегодня" майстер приготував улюблене морозиво французького короля Карла XIV. Триста років тому його особистий кухар видав світу таємний рецепт.
Київські майстри впевнені: їх смаколики нічим не поступаються творам італійських або французьких кулінарів.
Уже в січні Массімо з однодумцями поїде на світовий чемпіонат авторського морозива до Італії, де Україна буде представлена вперше.