Незважаючи на локдаун: на Київщині відкривають кафе та ресторани

23 квітня, 16:46

Вікторія Барановська Вікторія Барановська

Заклади громадського харчування працюватимуть із суворим дотриманням всіх епідеміологічних правил

З суботи, 24 квітня, у Білій Церкві дозволили роботу закладів громадського харчування, але з дотриманням всіх карантинних правил.

Реклама

Про це повідомляє "Крокус".

Зокрема, обслуговування відвідувачів буде дозволено за умови дотримання таких заходів:

  • обслуговування відвідувачів дозволяється за умови використання ними вдягнутих засобів індивідуального захисту;
  • допуск до роботи персоналу здійснюється за умови використання ними засобів індивідуального захисту;
  • на входах має бути облаштовано збір для утилізації використанних засобів індивідуального захисту;
  • на вході до приміщення закладу громадського зарчування мають бути облаштовані місця для дезинфекції рук антисептиками;
  • столики у закладах громадського харчування мають бути розташовані на відстані не менше 1.5 м, за умови розміщення за ними не більше 2-х осіб за столиком.

В той же час, у закладах заборонено проводити святкові та розважальні заходи. Не можна влаштовувати дискотеки та банкети. Стихійна торговля в регіоні досі заборонена, а школи закриті – учні навчаються дистанційно.

В тренді
У реанімації з травмою хребта: під Києвом п'яний водій збив підлітка (відео)

Відзначимо, що 22 квітня на Київщині продовжили локдаун до 30 квітня.

Реклама

Раніше ми повідомляли, що Україна все стрімкіше наближається до повного локдауну – МОЗ знову розширив список регіонів "червоної зони". Деякі області вже встигли суттєво посилити обмеження – закрили кафе, торговельні центри і навіть ввели спецперепустки на транспорт.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти